Informatie over gratis producten

In de winkels moet je alles duur betalen, hoe kan het dan dat alles hier gratis is? Dat vragen veel bezoekers van BuckZ.nl zich af. Wel, die vraag is heel gemakkelijk te beantwoorden. Voor een bedrijf is publiciteit natuurlijk ontzettend belangrijk. Hoe meer mensen het product (gratis) uitproberen of gebruiken, des te meer mensen spreken erover. Zo is de kans groot dat wanneer jij een bepaalde krant leest, je vrienden of buren die krant ook eens uit de kiosk halen. Zelf profiteer je dus van een gratis product en als het bevalt vertel je je bekenden erover.

Het aanvragen van gratis producten verschilt per aanbieder. We zijn iedere dag op zoek naar hoogwaardige nieuwe aanbiedingen en acties, kom dus regelmatig terug om niets te missen! Staat er iets van je gading tussen, klik dan op de link en volg de instructies van de website. Vul je gegevens in en wacht geduldig tot de producten door de postbode worden geleverd. Een gratis product aanvragen kan vaak maar één keer per adres. Wil je meerdere exemplaren? Vraag dan aan de buurvrouw, je vrienden of studiegenoten of ze je willen helpen door ook zo’n product aan te vragen.

In sommige gevallen verwacht de aanbieder een kleine tegenprestatie van je in ruil voor een gratis product. Deze kosten je meestal maar een paar minuten een vooral geen geld. Beantwoord bijvoorbeeld een paar vragen over het product en vul de enquête in. Soms word je gevraagd om een berichtje op Facebook of Twitter te plaatsen over het merk of je krijgt een product gratis bij aanschaf van een ander product. Let altijd goed op wanneer je een gratis product kiest en lees zeker de kleine lettertjes voordat je met een bedrijf in zee gaat. Het is een kleine moeite, maar kan je een hoop moeilijkheden besparen.