Prijsvragen

Prijsvragen zijn leuk om te doen, want ze kosten je niet veel tijd. Soms zijn het echte hersenbrekers en pieker je je suf over het goede antwoord. Wij van BuckZ.nl zijn de beroerdste niet en zeggen je het antwoord graag voor. Daarmee vergroot je automatisch je kans op de prijs, want je geeft zeker het goede antwoord. Het enige dat je nog moet doen om deel te nemen is op de link klikken, je antwoord geven en je gegevens achterlaten. Die prijs heb je al bijna in de pocket!

Wat je wint bij een prijsvraag is telkens weer verschillend. Soms win je een auto, geldbedrag of een andere topprijs. Ook win je kleine spullen die hartstikke handig of leuk zijn. Win bijvoorbeeld gratis kaartjes voor een pretpark of het nieuwste album van je favoriete artiest. Houd je prijs voor jezelf of geef het weg als cadeau, dan maak je ook nog iemand anders blij.

Om je winkansen te vergroten, onderneem je verschillende acties. Wanneer het mogelijk is neem je bijvoorbeeld meerdere keren deel aan de prijsvragen. Zo is de kans dat jouw naam uit de pot met winnaars wordt getrokken alleen maar groter. Voor andere acties is het handig om je deelname te delen op Social Media, deelnemers die dan doen hebben in sommige gevallen de voorkeur van de aanbieder.

Na je deelname wacht je geduldig af tot je bericht ontvangt. Ontvang je niets, dan is de prijs waarschijnlijk aan je neus voorbij gegaan. Controleer voor je je antwoord verzendt wel altijd of je gegevens kloppen, je wilt natuurlijk niet verliezen omdat je telefoonnummer niet klopt!